Hoofdgerechten

Haasje van Iberico varken, graanmosterd

Prijs: €24,00

met bijhorende seizoensgarnituur

Speenvarkentje, rug, graantjesmosterd

Prijs: €24,00

met bijhorende seizoensgarnituur

Gebraiseerd lamsboutje uit de Pyreneeën met ratatouille (vanaf 6 pers)

Prijs: €32,00

met bijhorende seizoensgarnituur

Suprème van parelhoen gevuld met ganzenlever

Prijs: €27,00

met bijhorende seizoensgarnituur

Kwartel volledig ontbeend, gevuld met kalfszwezerik

Prijs: €29,00

met bijpassende groenten en aardappelgarnituur

Suprème van zwartpoot kip, gevuld met seizoenspaddestoelen, saus oude port

Prijs: €24,00

met bijhorende seizoensgarnituur

Lamskroon met kruidenkorst, lamsjus

Prijs: €29,00

met bijhorende seizoensgarnituur

Gentse waterzooi van vis met kleurrijke groenten (tong, lotte, kabeljauw, king krab en langoustine

Prijs: €35,00

Kalfshaas, romige saus "demi deuil"

Prijs: €33,00

met bijpassende groeten en aardappelgarnituur

Grietbot gebakken, duxelle parijse champignons, jus kreeft (hoofdgerecht)

Prijs: €36,00

met bijpassende groenten en aardappelgarnituur

Noordzee bouillabaise met 5 soorten vis (tong, rouget, griet, sint jacobsvrucht en langoustine)

Prijs: €35,00

met bijpassende aardappelgarnituur

Feestelijke creatie van vis (kreeft, sint jacobsvrucht en zeetong)

Prijs: €38,00

met bijpassende aardappelgarnituur