Hoofdgerechten

Suprème van parelhoen gevuld met ganzenlever

Prijs: €27,00

met bijhorende seizoensgarnituur

Gevulde kalkoenfilet met pata negra

Prijs: €24,00

met bijpassende seizoensgarnituur

Haasje van Iberico varken, graanmosterd

Prijs: €24,00

met bijhorende seizoensgarnituur

Suprème van zwartpoot kip, gevuld met seizoenspaddestoelen, saus oude port

Prijs: €24,00

met bijhorende seizoensgarnituur

Kwartel volledig ontbeend, gevuld met kalfszwezerik

Prijs: €29,00

met bijpassende groenten en aardappelgarnituur

Lamskroon met kruidenkorst, lamsjus

Prijs: €29,00

met bijhorende seizoensgarnituur

Kalfshaas, romige saus "demi deuil"

Prijs: €33,00

met bijpassende groenten en aardappelgarnituur

Noordzee bouillabaise met 4 soorten vis (tong, rouget, griet, sint jacobsvrucht)

Prijs: €35,00

met bijpassende aardappelgarnituur

Feestelijke creatie van vis (kreeft, sint jacobsvrucht en zeetong)

Prijs: €38,00

met bijpassende aardappelgarnituur