Menu's (verkrijgbaar tussen 15dec. en 15 jan.)

Tapasbord (4 pers)

Prijs: €24,00

10-tal soorten tapas 

Fingerfood - 3 soorten (4 pers)

Prijs: €10,00

assortiment aan italiaanse olijven en feta - tijgergarnaal - Italiaanse charcuterie

Fingerfood - 3 soorten met toast (4pers)

Prijs: €12,00

rilette van eend - zalmmousse - tapenade van pompoen en geitekaas

Amuse formule - 2 koude en 2 warme - ideale starter bij uw menu (vanaf 2pers)

Prijs: €10,00

Koude amuse:

  • bloemkoolmousse met garnaal en pesto
  • vitello tonato

Warme amuse:

  • coquille met venkelmousseline
  • zoete aardappel met gelakeerd buikspek en crispy ui

Amuse formule - 4 koude en 4 warme, een feestelijk begin (vanaf 2 pers)

Prijs: €20,00

Koude hapjes

  • Bloemkoolmousse met garnaal en pesto
  • Vitello tonato
  • Kort gebakken tonijn met gemarineerde courgette
  • Blini met italiaanse roomkaas en parmaham

Warme hapjes

  • Coquille met venkelmousseline
  • Zoete aardappel met gelakeerd buikspek en crispy ui
  • Rouget met zuiderse groentjes
  • Scampi met anijslikeur

Amuse formule - 6 koude en 6 warme, onze gekende stijl (vanaf 2 pers)

Prijs: €31,50

Koude hapjes

  • Bloemkoolmousse met garnaal en pesto
  • Vitello tonato
  • Kort gebakken tonijn met gemarineerde courgette
  • Blini met italiaanse roomkaas en parmaham
  • Mi cuit van zalm met komkommerslierten
  • Tartaar zeebaars met selde komkommerjus en mosterdkaviaar

Warme hapjes

  • Coquille met venkelmousselini
  • Zoete aardappel met gelakeerd buikspek en crispy ui
  • Rouget met zuiderse groentjes
  • Scampi met anijslikeur
  • Tongrolletje met fijne groentjes
  • Gebakken kalfszwezerikken met boschampignons

Menu kerst (enkel verkrijgbaar met kerst)

Prijs: €45,00

- Vissersbordje met fijne noordzeevis

- Kalkoenfilet gevuld met truffel, saus archidue met winterse groentenboeket en gratin dauphinois of kroketjes

- Mini kerst buche

Menu eindejaar

Prijs: €48,00

- Zeebaars met fijne boschampignons en een bieslook sausje

- Ontbeende en gevulde kwartel met truffel met winterse groentenboeket en gratin dauphinois of kroketjes

- Eindejaars nagerecht

Feestmenu

Prijs: €58,00

- Consommé van fazant met stukjes fazant

- Gebakken grietfilet, belle de fontenay, fettuchini van courgette en blanke botersaus

- filet van hertekalf, grand veneur, met winterse groentenboeket en gratin dauphinois of kroketjes

- Nagerecht van de chef

Walking dinner warm buffet (vanaf 8 personen)

Prijs: €68,00

- 2 koude en 2 warme hapjes

- 2 voorgerechtjes: - Vitello tonato

- Gravad lax van het huis

- Soepje van de visser

- 2 warme hoofdgerechten: - Trio tongfilet, coquille en zeebaars

- Vol au vent met amandelkroketjes

- Drietal nagerechten

Menu voor de fijnproever

Prijs: €65,00

- Mi cuit van tonijn " 't Keukentje style"

- Sint jacobsvruchten, witloof en beukezwam

- ree filet met saus poiverade, winterse groentenboeket en gratin dauphinois of kroketjes

- Nagerecht bord