Warme voorgerechten

Garnaalkroket (2 stuks) met saus gribiche

Prijs: €14,00

Kalfszwezerikkroket met saus gribiche

Prijs: €14,00

Scampies "black tiger" met appel, selder en kurkuma

Prijs: €18,00

Kabeljauw "Royal" onder kruidenkorst, saus "Riesling"

Prijs: €21,00

Zeetongfilet, italiaanse deegwaren, courgette, saus "beurre blanc"

Prijs: €23,00

Grietbot gebakken, duxelle van parijse champignons, jus kreeft

Prijs: €25,00

Zeebaarsfilet, op vel gebakken, zuiderse wijze

Prijs: €25,00

Sint jacobsvruchten, crème van beukenzwammetjes

Prijs: €25,00

Ganzenlever gebakken, appel, sausje van casis

Prijs: €26,00

Kalfszwezeriken gebakken, saus oude port, seizoensgarnituur

Prijs: €28,00

Pot-au-feu van kreeft, wintergroentjes

Prijs: €33,50

Noordzee bouillabaise met 3 soortjes vis (tong, rouget,grietbot)

Prijs: €26,00