Warme voorgerechten à la carte

Snoekbaars met girollen

Prijs: €25,00

Garnaalkroket (2 stuks) met saus gribiche

Prijs: €14,00

Kalfszwezerikkroket met saus gribiche

Prijs: €14,00

Kabeljauw "Royal" onder kruidenkorst, saus "Riesling"

Prijs: €21,00

Zeetongfilet, coquille, noilly prat saus

Prijs: €23,00

Grietbot gebakken, aardappel jasje, nantua saus

Prijs: €25,00

Sint jacobsvruchten, crème van beukenzwam

Prijs: €25,00

Ganzenlever gebakken, appel, sausje van cassis

Prijs: €26,00

Kalfszwezeriken gebakken, saus oude port, seizoensgarnituur

Prijs: €28,00

Pot-au-feu van kreeft, seizoengroenten

Prijs: €33,50

Noordzee bouillabaise met 3 soorten vis (tong, rouget,grietbot)

Prijs: €26,00