Wie zijn we

Proef, ervaar, beleef

Op zoek naar een culinaire feestpartner om uw feest of event gastronomisch op te luisteren? ’t Keukentje uit Roeselare komt zowel aan huis als op locatie. Wij serveren recepties, walking dinners en feestdiners voor diverse gelegenheden.

Dankzij de gekende jarenlange en gedreven inzet van Rudy Pattyn, die zijn kennis wist over te dragen aan een gemotiveerd team, zorgt ’t Keukentje nog steeds voor feestelijke tafelmomenten. Onze smaakvolle gerechten zijn met liefde bereid van verse topproducten van hoogstaande kwaliteit. Vakbekwaamheid dragen we hoog in het vaandel. Daarom presenteren we alles met de grootste zorg tot in de details. Onze klanten laten genieten is immers ons doel.

Met deze website, trekt ’t Keukentje alle registers open. Wij bieden voor iedere gelegenheid een culinair feest van formaat of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een personeelsfeest, een verjaardag of een jubileum. Ontdek bijvoorbeeld ook ons aanbod voor communie- en lentefeesten, en voor huwelijksfeesten.
Alle hapjes en formules zijn verkrijgbaar als afhaalgerechten of via onze traiteurdiensten: van mooie aperitiefhapjes tot complete menu’s met betoverende gerechten.

Interesse? Contacteer ons of bestel online uw afhaalgerechten.

 

Prijsaanvraag?

vul hier uw prijsaanvraag in >>

Op zoek naar een geschikte locatie?

ontdek onze unieke feestlocaties >>